Alevinkit – Huippuedut yhdestä paikasta

27.12.2019 14:44

Alevinkit, tuo tuhansien huippualennusten sivusto, on pitkän odotuksen jälkeen viimein julkaistu. Alevinkit kerää kaikki huipputarjoukset yhden helppokäyttöisen sivuston alle. Löytyy ALE-koodeja, verkkokauppojen alennuskampanjoita, kilpailuja ja paljon muuta. Sinun ei enää tarvitse surffailla netissä löytääksesi parhaimmat alennukset, vaan kun vierailet Alevinkit-sivustolla löydät varmasti etsimäsi kätevästi ja nopeasti. Alevinkit ei keskity ainoastaan tarjoamaan huippuvinkkejä meneillään olevista alennuskampanjoista, vaan tämän lisäksi meiltä löytyy tuotetestauksia, verkkokauppaesittelyjä ja uutuuksia.

Alevinkit Suomen parhaat tarjoukset

Miten Alevinkit sai alkunsa?

Alevinkit sai alkunsa jo muutamia vuosia sitten kun eräs tuttava pariskunta oli etsimässä lapselleen sopivaa sänkyä. Tällöin oli tammikuun alennusmyynnit ja he tuskailivat kun tarjonta internetissä oli niin valtava, työssäkäyvinä vanhempina aikaa tai energiaa ei liiemmin ollut.

Sängyn etsimiseen kului valtavasti aikaa ja tällöin heidän toiveissaan oli löytää sivusto, joka kokoaisi kategoriakohtaisesti eri verkkokauppoja ja tuoteryhmiä etsimisen helpottamiseksi. Näin idea Alevinkit-sivustosta sai alkunsa.

Alevinkit Suomen parhaat edut ja tarjoukset kätevästi samasta paikasta

Kuinka usein uusia alennusvinkkejä Alevinkit.fi sivustolle tulee?

Alevinkit sivusto kerää uusia alennusvinkkejä ja -koodeja sivustolleen päivittäin ja uusia yhteistyökumppaneita tulee jatkuvasti lisää. Monet verkkokauppaa pitävät yrittäjät ovat erittäin tyytyväisiä, että voivat olla mukana osana Alevinkit-sivuston tarjontaa ja saada näin parhaat etunsa kätevästi esille.

Alevinkit - Parhaat edut ja erikoistarjoukset. Säästät silkkaa rahaa

Miten löydän parhaat tarjoukset sivustoltanne?

Olemme kehittäneet kätevän hakumoottorin, jolla voit hakea yrityksen nimellä parhaimpia tarjouksia. Löytyy myös kategoriat-osasto jonka avulla löydät johonkiin tiettyyn asiaan liittyvät tarjoukset kätevästi tuoteryhmän alta.

Tutustu ajankohtaisiin etuihimme täällä: alevinkit.fi

Avainsanat: ,

Kommentit on suljettu.