Testissä kuivaava pesukone

7.2.2020 11:19

Samsung WD80M4A43JWkuivaava pesukone yhdistää uusimman teknologian tilaa säästävään ulkomuotoon. Lue lisää ja katso mitä mieltä testiryhmämme jäsen Jaakko on tästä helppokäyttöisestä laitteesta.

Kuivaava pesukone kokemuksia

Pese kätevästi pesukoneen ja kuivausrummun yhdistelmällä

• 8 kg:n pesukapasiteetti 
• 4,5 kg:n kuivauskapasiteetti
• Yhtä puhdasta kylmälläkin vedellä Eco Bubble™ -tekniikalla
• Älykkäitä toimintoja, kuten painon tunnistus ja Smart Check

Kestävä ja hiljainen moottori

Samsungin kuivaavassa WD80M4A43JW-pesukoneessa on harjaton digitaalinen invertterimoottori, joka käyttää magneetteja rummun pyörittämiseksi. Uusi moottori vähentää kitkaa, mikä puolestaan tekee pesukoneesta keskivertoa hiljaisemman. Moottorissa on vähemmän liikkuvia osia, joten pesukone kestää selvästi pidempään.

Diamond Drum huolehtii vaatteistasi

Samsungin timantin muotoisia nystyjä sisältävä Diamond Drum -rumpu pesee vaatteet hellävaraisesti ja tehokkaasti. Extrapienten reikien ansiosta vaatteet eivät jää kiinni rummun pintaan eivätkä vahingoitu. Pese puhtaasti ja varmasti Diamond Drum -rummulla.

Samsung kuivaava pesukone kokemuksia

Kuivaava pesukone

*Testiryhmä: Jaakko 33v, vaimo ja 2 kissaa

Me pestään vaimon kanssa pyykkiä noin kolme kertaa viikossa. Kuivaavan pesukoneen kuivauskapasiteetti on sopiva ja kone pesee ja kuivaa vaatteet, pyyhkeet ja lakanat yhdellä latauksella. Kone linkoaa pyykin tehokkaalla 1400 kierrosvauhdilla ja kuivaustoiminto hoitaa loput. Nukkasihtiä tai vesisäiliötä ei erikseen ole, eli niiden tyhjennyksestä ei tartte huolehtia kuten erillisessä kuivausrummussa.

Linkouksen ääni on hiljainen ja ainut asia mistä tietää koneen olevan päällä on pesukoneen poistoputken ja viemärin lorina veden poiston aikana. Meidän kaksioon ei mahtunut pesutornia koska pesukoneelle varatun paikan yläpuolella on LVI-kaappi. Kuivaava pesukone ratkaisi ongelman, yksi laite hoitaa kaiken pesusta kuivaukseen.

Tutustu kuivaaviin pesukoneisiin täällä: Hobbyhall.fi/kuivaava-pesukone

Alevinkit testatiimi

Alevinkkien testiryhmä* tutustuu ja kokeilee erilaisia tuotteita ja palveluja, joista koostetaan sivustolle aitoihin käyttökokemuksiin perustuvia testauspostauksia sivuston käyttäjien ja kuluttajien tueksi.

Avainsanat: , , , ,

Kommentit on suljettu.