Johdoton imuri, jonka teho riittää 160m2 imurointiin!

18.2.2020 14:10

Etsitkö tehokasta johdotonta imuria, jonka akkukapasitetti riittää isonkin kodin imurointiin? Xiaomi Min uusimman johdottoman imurimallin hiiliharjaton DC-moottori pyörii jopa 100 000 kierrosta minuutissa luoden uskomattoman tehokkaan 100AW imutehon. Tehokas akku mahdollistaa jopa 160m2 imuroinnin yhdellä latauksella. Yhdeksän eri syklonin ansiosta Xiaomi Mi johdoton imuri pystyy työskentelemään tehokkaalla imuteholla luoden voimakkaan ilmavirran, joka imee hienotkin pölyhiukkaset ja allergeenit ja on siksi erinomainen valinta etenkin eläinkotiin.

Johdoton imuri testissä

Neljä suulaketta kaikkiin tarpeisiin

Tyylikkään ja hiljaisen Xiaomi Min -imurin äänitaso on poikkeuksellisen alhainen, vain 72dB. tehokkuuteensa nähden ja sen neljän eri suulakkeen ansiosta kodin erilaiset pinnat on helppo puhdistaa:

 • Pehmeällä rullasuulakkeella puhdistat kovat lattiapinnat kuten parketit, laminaatit ja laattalattiat.
 • Miniturbiinisuulakkeella tekstiilipinnat, kuten patjat ja sohvat, erittäin tehokkaasti.
 • Rako ja harjasuulakkeella muutat imurin käteväksi rikkaimuriksi, jolloin pienten roskien saaminen ahtaistakin paikoista kuten patterin- ja ikkunanrakosista on helpompaa.
 • Pehmeä harjasuulake vuorostaan puhdistaa tietokoneen näppäimistön, television ja muut herkät pinnat, kun taas litteällä rakosuulakkeella yllät ahtaisiin koloihin ja kulmiin tai imuroit vaikkapa auton penkit vaivattomasti.
Xiaomi Mi johdoton imuri valkoinen minimalistinen design

Puhdasta ja pölytöntä

Pestävä Hepa-suodatin poistaa ilmasta 99,97% jopa 0,3um kokoisista pölyhiukkasista ennen kuin ilma päätyy takaisin huoneilmaan. Imurin mukana tulevaan tyylikkääseen seinälataustelineeseen saa myös lisäsuulakkeet näppärästi säilytykseen. Pölysäiliön tyhjennys onnnistuu helposti ja hygieenisesti jopa yhdellä kädellä.

Tekniset tiedot:

 • Hiiliharjaton moottori, jopa 100 000 kierrosta minuutissa
 • Kaksi asetusta: Standard & Max
 • 160m2 tai 30 min Standard-asetuksella
 • Max-asetus 4-kertaistaa imutehon (6 minuutin käyttöaika)
 • 4 eri suulaketta:
 • Pehmeällä rullasuulakkeella puhdistat kovat lattiapinnat ja miniturbiinisuulakkeella tekstiilipinnat
 • Rako- ja pehmeä harjasuulake
 • 2 eri tehoasetusta
 • Seinäteline, johon saa suulakkeet säilytykseen
 • Pestävä Hepa-suodatin
 • 5-kertainen suodatus
 • 9 syklonia
 • Pölysäiliön tilavuus 500 ml – erittäin helppo ja hygieeninen tyhjentää
 • Runkopaino vain 1,5kg (ilman moottoroitua suulaketta)
 • Hiljainen äänitaso 72dB
 • LED-valot eri toimintojen tunnistamiseen
 • Tasapainoinen muotoilu tekee imuroinnista vaivatonta
Xiaomi Mi johdoton imuri valkoinen minimalistinen design

Tyylikäs johdoton imuri

*Testiryhmä: Laura 29v, lapsi 3v, Rufus-koira

Vanha johdollinen imurimme hajosi marraskuussa ja tahdoin tilalle johdottoman ja helposti käytettävän imurin, joka ei maksa monia satoja. Olin lukenut paljon kokemuksista ja kuullut paljon siitä että johdottomissa imureissa teho ei riitä ja äänikin on todella kova. Kiinnostuin Xiaomi Mi -imurista sen hiljaisen äänen ja tehokkaaksi luvatun syklonimoottorin takia ja olen ollut todella tyytyväinen. Meidän koti on 67m2 ja imurin akku ei ole kertaakaan loppunut kesken. Puolitehollakin se imuroi koirankarvat matosta ja parasta siinä on nopea lataus ja hiljainen ääni. Tällä voi imuroida myös lapsen mentyä nukkumaan jos on tarvetta. Tämä johdoton imuri saa täydet 5 tähteä!

Tutustu Xiaomi Mi johdottomaan imuriin täällä: hobbyhall.fi/xiaomi-mi

Xiaomi Mi johdoton imuri valkoinen minimalistinen design

Alevinkkien testiryhmä* tutustuu ja kokeilee erilaisia tuotteita ja palveluja, joista koostetaan sivustolle aitoihin käyttökokemuksiin perustuvia testauspostauksia sivuston käyttäjien ja kuluttajien tueksi.

Lue myös muita blogikirjoituksiamme tästä

Avainsanat: , , , , , ,

Kommentit on suljettu.