OSALLISTU & VOITA OnePlus 7T Pro McLaren Edition uutuuspuhelin

26.2.2020 13:25

Toimi heti ja voita huippupuhelin omaksesi! Osallistumalla yhteistyökumppanimme DNA:n järjestämään arvontaan* voit voittaa uskomattomilla toiminnoilla varustetun huippuluokan OnePlus 7T Pro 12 McLaren Edition -erikoispuhelimen omaksesi – palkinnon arvo 859 euroa!

DNA kilpailu osallistu arvontaan ja voita OnePlus 7T Pro Mclaren edition puhelin

Palkintona OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro McLaren Edition -puhelimen 6,67” kokoisen näytön 90 Hz:n virkistystaajuus tarjoaa uskomattoman sulavuuden uuden sukupolven QHD+ -tarkkuudella. Kolmoiskameralla taltioi upeat maisemakuvat ja vastavalo-otokset vaivattomasti ja ammattitasoisesti.

Kokonaisuuden kruunaa pikaladattava akku, 12 Gt:n RAM-muisti ja huippuluokan tehot. Haasta vanhentuneet käsityksesi puhelimien lataamisesta. Warp Charge 30T -pikalataus syöttää virtaa OnePlus 7T Pron akun nollasta 68%:n jopa alle puolessa tunnissa. Toimi nyt ja osallistu arvontaan alla olevan linkin kautta jo tänään ja sinulla on mahdollisuus voittaa tämä huikea uutuus omaksesi.

OSALLISTU TÄSTÄ & VOITA ◀︎

*Täyttämällä yhteystietosi osallistut arvontaan ja annat kertaluontoisen soittoluvan DNA:lle erikoishintaisen liittymätarjouksen tekemiseen. Arvonta on avoin kaikkien operaattorien asiakkaille ja osallistujan tulee olla täysi-ikäinen.

Avainsanat: , , ,

Kommentit on suljettu.