Celia äänikirjat – yli 45 000 äänikirjaa ilmaiseksi

24.6.2022 21:56

Kovinkaan moni ei ole tietoinen täysin ilmaisesta Celia äänikirjat palvelusta. Celia äänikirjat on tarkoitettu niille suomalaisille joille tavallisen painetun kirjan lukeminen on vaikeaa sairauden tai muun syyn takia. Äänikirjoja on laaja valikoima laidasta laitaan ja sieltä löytyykin kirjoja niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Löytyy viihdekirjallisuutta, elämäkertoja, dekkareita, runoja, tietokirjallisuutta ja vaikka mitä muuta. Celia äänikirjojen lisäksi palvelusta löytyy pistekirjoja, koskettelu- ja kuvakirjoja, elektronisia kirjoja ja DaisyTrio kirjoja. Celianetissä on yli 45 000 äänikirjaa.

Äänikirjan kuuntelu

Miten äänikirjoja voi kuunnella?

Celia äänikirjoja voi kuunnella maksuttomalla sovelluksella älypuhelimella tai tabletilla. Kuuntelu onnistuu myös kätevästi celianetissä ja äänikirjan voi myös ladata ja siirtää kuunteluohjelmaan tai laitteeseen. Kaikenkaikkiaan celianetin käyttö on yksinkertaista ja helppoa.

Mistä saan tunnukset Celia äänikirjat palveluun?

Tunnukset kattavaan Celia äänikirjapalveluun saat helpoiten oman kirjastosi kautta. Kirjaston henkilökunta auttaa ja opastaa sinua tarvittaessa Celian käytössä, joten palvelun käyttöönotto tapahtuu näin ollen hyvin vaivattomasti.

Miten Celia äänikirjat eroavat maksullisista äänikirjapalvelujen tarjoajista?

Celia äänikirjat eroavat maksullisista äänikirjapalvelujen tarjoajista pääosin sillä tavalla, että Celian palvelu on tarkoitettu henkilöille joille painetun tekstin lukeminen on haastavaa oppimisvaikeuksien tai terveydellisten syiden takia. Toisaalta maksulliset palvelut tarjoavat huomattavasti laajemman tarjooman erilaisia laatukirjoja, joten nämä ovat omiaan täydentämään Celian tarjontaa. Siinä missä Celiasta löytyy n. 45 000 äänikirjaa niin kuukausimaksullisesta palvelusta voit löytää jopa 200 000 mielenkiintoista ja mukaansa tempaavaa äänikirjaa. Nämä eivät siis sulje toisiaan millään tavalla pois ja äänikirjoihin tottuneet voivat täydentää kirjavalikoimaansa maksullisillakin palveluilla.

Tutustu maksuttomaan Celianettiin täältä

Celianet äänikirjat

Mitä muita äänikirjapalveluiden tarjoajia löytyy?

Suomessa on tällähetkellä monia eri laadukkaita äänikirjapalveluiden tarjoajia. Näistä suosituimpia ovat BookBeat, Nextory, Elisa Kirja. Monet näistä tarjoavat ilmaisen 30 päivän tutustumisedun. Eli voit tutustua 30 päivän ajan palveluun täysin maksutta ja sitoumuksetta. Mikäli innostuit laajasta valikoimasta mukaansa tempaavia äänikirjoja niin lunasta ilmainen 30 päivän tutustumisetu alla olevasta linkistä.

Lisää mullistavia tarjouksia löydät täältä Alevinkkien etusivulta. Oikein mukavia lukuhetkiä.

Kommentit on suljettu.